Een bijzonder verzorgde vakantie op maat: uw vakantie is onze zorg!

Bijna 40 jaar werkt Mathilde met hart en ziel in de verpleging. Haar enthousiasme en ruime ervaring zet zij graag in ten behoeve van gasten die bij groepsaccommodatie en aangepaste vakantiewoning de Koekoeksklok verblijven. Tevens kan zij u adviseren wanneer u specifieke vragen heeft over zorg en hulpmiddelen zodat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten.

Hieronder treft u een selectie aan mogelijkheden die wij kunnen bieden. Kijkt u ook eens bij veel gestelde vragen.

Luxe en volledig aangepaste accommodaties voor een onbezorgde vakantie

Zowel onze luxe groepsaccommodatie als vakantiehuisje zijn volledig aangepast en de begane grond rolstoeltoegankelijk. Dit betekent geen drempels en de deuren in de gangen zijn voldoende breed. Kamers beschikken over hooglaagbedden met eigen badkamers. De badkamers zijn voorzien van een verstelbare wastafel, toilet met opklapbare beugels en een opklapbare wanddouchestoel. Twee van onze badkamers beschikken tevens over een mogelijkheid tot het plaatsen van een douchebrancard. Tot slot beschikken wij, in de groepsaccommodatie, over een draadloos alarmeringssysteem  die u kosteloos kunt lenen.

Indien er extra hulpmiddelen nodig zijn, dan kunnen wij die veelal kosteloos voor u bestellen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en hoe u verzekerd bent (niet alle verzekeringsmaatschappijen vergoeden hulpmiddelen op het vakantieadres). Vanaf 1 januari 2016 vergoedt de verzekering geen hulpmiddelen meer voor mensen die verblijven in een verzorgings- of verpleeghuis en op vakantie willen. Een aantal hulpmiddelen heeft de Koekoeksklok in huis. Een passieve en actieve tillift, een verrijdbare douche/postoel, een gewone po-stoel en een douchebrancard. Deze kunnen we voor een reëel huurbedrag aanbieden. Voor meer informatie hierover klik op deze link.

Boeken