Een bijzonder verzorgde vakantie op maat: uw vakantie is onze zorg!

Al ruim 35 jaar werkt Mathilde met hart en ziel in de verpleging. Haar enthousiasme en ruime ervaring zet zij graag in ten behoeve van gasten die bij groepsaccommodatie en aangepaste vakantiewoning de Koekoeksklok verblijven. Tevens kan zij u adviseren wanneer u specifieke vragen heeft en indien nodig regelt zij extra zaken voor u  zoals fysiotherapie en hulpmiddelen zodat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voordat u bij ons een definitieve boeking plaatst, bespreken wij uitgebreid uw wensen met betrekking tot de benodigde zorg. Of u nu met een groep of individueel wilt komen overnachten, wij begrijpen dat u niets aan het toeval wilt overlaten en alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben.

Hieronder treft u een selectie aan mogelijkheden die wij kunnen bieden. Kijkt u ook eens bij veel gestelde vragen.

Het is ondoenlijk om alles te vermelden. Wij nodigen u dan ook graag uit om contact met ons te leggen voor een uitgebreid advies op maat.

Luxe en volledig aangepaste accommodaties voor een onbezorgde zorgvakantie

Zowel onze luxe groepsaccommodatie als vakantiehuisje zijn volledig aangepast en de begane grond rolstoeltoegankelijk. Dit betekent geen drempels en de deuren in de gangen zijn voldoende breed. Kamers beschikken over hooglaagbedden met eigen badkamers. De badkamers zijn voorzien van een verstelbare wastafel, toilet met opklapbare beugels en een opklapbare wanddouchestoel. Twee van onze badkamers beschikken tevens over een mogelijkheid tot het plaatsen van een douchebrancard. Tot slot beschikken wij, in de groepsaccommodatie, over een draadloos alarmeringssysteem  die u kosteloos kunt lenen.

Indien er extra hulpmiddelen nodig zijn, dan kunnen wij die veelal kosteloos voor u bestellen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en hoe u verzekerd bent (niet alle verzekeringsmaatschappijen vergoeden hulpmiddelen op het vakantieadres). Vanaf 1 januari 2016 vergoedt de verzekering geen hulpmiddelen meer voor mensen die verblijven in een verzorgings- of verpleeghuis en op vakantie willen. Tegen een vergoeding kunnen we wel extra hulpmiddelen huren. Een aantal hulpmiddelen heeft de Koekoeksklok in huis. Een passieve en actieve tillift, een verrijdbare douche/postoel, een gewone po-stoel en een douchebrancard. Deze kunnen we voor een reëel huurbedrag aanbieden. Voor meer informatie hierover klik op deze link. Tevens kunnen wij fysiotherapie voor u regelen.

Naast verpleegkundige en verzorgende hulp kunt u ook uw maaltijden volledig laten verzorgen. Wat dacht u van een uitgebreid ontbijtbuffet voor slechts € 9,50 p.p., zodat u zo aan tafel kunt schuiven? Voor slechts € 2,50 extra, kunt u uw eigen lunchpakket uit het ontbijtbuffet samenstellen. Ook kunt u uw avondeten laten verzorgen. Wij kunnen tafeltjedekje regelen in samenwerking met onze partner “Egbert Jan Catering”. Ook wanneer u speciale dieetwensen heeft. In de boerderij kunt u ,voor een groep, een buffet bestellen via de Hofmeester.

Boeken