Een bijzonder verzorgde vakantie op maat: uw vakantie is onze zorg!

Al ruim 30 jaar werkt Mathilde met hart en ziel in de verpleging. Haar enthousiasme en ruime ervaring zet zij graag in ten behoeve van gasten die bij groepsaccommodatie en aangepaste vakantiewoning de Koekoeksklok verblijven. Tevens kan zij u adviseren wanneer u specifieke vragen heeft en indien nodig regelt zij extra zaken voor u  zoals fysiotherapie en hulpmiddelen zodat u van een onbezorgde vakantie kunt genieten.

Voordat u bij ons een definitieve boeking plaatst, bespreken wij uitgebreid uw wensen met betrekking tot de benodigde zorg. Of u nu met een groep of individueel wilt komen overnachten, wij begrijpen dat u niets aan het toeval wilt overlaten en alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben.

zorgvakantie-in-dekoekoeksklok

Hieronder treft u een selectie aan mogelijkheden die wij kunnen bieden. Kijkt u ook eens bij veel gestelde vragen.

Het is ondoenlijk om alles te vermelden. Wij nodigen u dan ook graag uit om contact met ons te leggen voor een uitgebreid advies op maat.

Volledige vergoeding vanuit de AWBZ en PGB (PersoonsGebondenBudget)

De zorg die wij graag tot uw beschikking stellen verzorgen wij volgens de indicatie waarmee u thuis zorg krijgt. Precies zoals u gewend bent. Vandaar dat het u niets extra’s kost, omdat de onkosten volledig vergoed worden vanuit de AWBZ. Voor mensen met een PGB (PersoonsGebondenBudget) is het verkrijgen van zorg eenvoudig te regelen. Wij zijn werken samen met ‘de Zorgzaak’ in Drenthe en hanteren deze tarieven. Met een PGB kunt u dus ook zorgeloos genieten van een bijzondere zorgvakantie bij Groepsaccommodatie en Vakantiehuisje de Koekoeksklok.

Luxe en volledig aangepaste accommodaties voor een onbezorgde zorgvakantie

Zowel onze luxe groepsaccommodatie als vakantiehuisje zijn volledig aangepast en de begane grond roelstoeltoegankelijk. Dit betekent geen drempels en de deuren in de gangen zijn voldoende breed. Kamers beschikken over hooglaagbedden met eigen badkamers. De badkamers zijn voorzien van een verstelbare wastafel, toilet met opklapbare beugels en een opklapbare wanddouchestoel. Twee van onze badkamers beschikken tevens over een mogelijkheid tot het plaatsen van een douchebrancard. Tot slot beschikken wij over een draadloos persoonlijk alarmeringssysteem.

Indien er extra hulpmiddelen nodig zijn, dan kunnen wij die veelal kosteloos voor u bestellen. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en hoe u verzekerd bent (niet alle verzekeringsmaatschappijen vergoeden hulpmiddelen op het vakantieadres). Vanaf 1 januari 2016 vergoedt de verzekering geen hulpmiddelen meer voor mensen die verblijven in een verzorgings- of verpleeghuis en op vakantie willen. Tegen een vergoeding kunnen we wel extra hulpmiddelen huren. Heeft u fysiotherapie nodig, dan kunnen wij dit tevens voor u regelen.

Naast verpleegkundige en verzorgende hulp kunt u ook uw maaltijden volledig laten verzorgen. Wat dacht u van een uitgebreid ontbijtbuffet voor slechts € 9,00 p.p., zodat u zo aan tafel kunt schuiven? Voor slechts € 2,00 extra, kunt u uw eigen lunchpakket uit het ontbijtbuffet samenstellen. Ook kunt u uw avondeten laten verzorgen. Wij regelen een gevarieerd menu in samenwerking met onze partner “Egbert Jan Catering”. Ook wanneer u speciale dieetwensen heeft.

close