Aangepast vakantiehuisje voor gasten mét of zonder zorgvraag

Ons aangepast vakantiehuisje voor 1 tot 4 personen is van alle gemakken voorzien. Door de landelijke ligging van het vakantiehuisje op gepaste afstand van de groepsaccommodatie, is uw privacy gewaarborgd.

aangepast-vakantiehuisje
Bij binnenkomst treft u een ruime woonkamer met eethoek en een keuken met magnetron, koelkast en kookplaat. Deze is inclusief een in hoogte verstelbaar aanrechtblad. Vanuit de knusse zithoek die voorzien is van een televisie en dvd speler, heeft u uitzicht op uw terras en kunt u genieten van de tuin.

De begane grond is overigens volledig rolstoeltoegankelijk. Naast de woonkamer treft u een riante aangepaste badkamer (2,6 bij 2,6 meter). In de woonkamer staat een hooglaagbed voor een persoon met een lichamelijke beperking en eventuele zorgvraag. Op warme zomerdagen blijft het heerlijk koel door de aanwezige airconditioning in de woonkamer.

Op de eerste etage treft u twee slaapkamers aan, met in totaal 4 comfortabele boxsprings. Tevens een apart toilet met wastafel.

Heeft u specifieke wensen en bent u afhankelijk van zorg? Neemt u gerust contact op voor een advies op maat. Voor een impressie van mogelijkheden kijkt u bij zorgvakantie. Wist u dat wij desgewenst ook de thuiszorg voor u kunnen overnemen?

Pin It on Pinterest