Gastvrij groepsverblijf voor een onvergetelijk familieweekend of vriendenweekend

De luxe groepsaccommodatie beschikt over 8 comfortabele tweepersoons kamers, waarvan 6 met eigen badkamer en 2 met een gedeelde badkamer. Ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend. In de gezellige groepsruimte kunt u genieten van gezamenlijke maaltijden en spelletjes. Er zijn verschillende spelen aanwezig, zoals een sjoelbak, jeu de boules en klootschietballen. U kunt ook oud hollandse spellen huren of een wijnproefavond laten organiseren.

Onze groepsaccommodatie is NIET geschikt voor:

  • Voetbalclubs
  • Studentengroep
  • Jongerengroepen

Een groot panoramaraam met een prachtig uitzicht

De ruimte is voorzien van een groot panoramaraam met een prachtig uitzicht over het Drentse landschap. De riante keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Boven is een loungeruimte waar het met een boek goed toeven is.

Er zijn verschillende terrassen, waarvan één overdekt, zodat u ook bij minder goed weer samen van het buitenleven kunt genieten. U kijkt uit op het 2000m2 grote speelveld, inclusief jeu de boules baan, trampoline en vogelnestschommel. In de schuur staat een tafeltennistafel.

Een dag geen zin in koken of onbezorgd opstaan terwijl u zo aan tafel schuift? Dat kan bij groepsaccommodatie de Koekoeksklok.
Voor slechts 12,50 Euro p.p. verzorgen wij een uitgebreid ontbijt in buffetvorm.
Onze huiscateraar, de Hofmeester schakelen wij ook graag voor u in. Zij hebben reeds vele malen onze gasten van heerlijke maaltijden voorzien. Neemt u contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Boeken