Een aangepaste vakantie met zorg en persoonlijke aandacht

Een vakantie met uw bewonersgroep vergt een hoop voorbereiding en organisatie. Daarbij kiest u voor een accommodatie die volledig is toegerust op de behoeften van uw cliƫnten. Eenmaal aangekomen op plaats van bestemming moet alles kloppen, zodat u en uw cliƫnten van een onbezorgde bewonersvakantie kunnen genieten. Precies zoals het hoort, vinden wij.

Mooie lokatie voor het organiseren van uw bewonersvakantie

Met regelmaat ontvangen wij bewonersgroepen die een heerlijke midweek er even helemaal tussenuit zijn. Groepsaccommodatie de Koekoeksklok is op de begane grond volledig aangepast en daardoor rolstoeltoegankelijk. Er zijn geen drempels en zowel de deuren als de gangen zijn voldoende breed. De 4 kamers hebben ieder 2 hooglaagbedden inclusief eigen badkamer met een verstelbare wastafel, toilet met opklapbare beugels en een opklapbare wanddouchestoel met armleuningen. Twee badkamers hebben daarbij de mogelijkheid tot het plaatsen van een douchebrancard. Verdere hulpmiddelen, zoals tilliften en postoelen kunnen we veelal kosteloos regelen. Voor gasten die verblijven in een verzorgings- of verpleeghuis worden tijdens de vakantie de hulpmiddelen niet meer vergoed. Wel kunnen we extra hulpmiddelen huren. Tot slot kunt u desgewenst gebruik maken van het draadloze persoonlijke alarmeringssysteem.

Heeft u een specifieke zorgvraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee. Kijkt u tevens bij zorgvakantie voor een overzicht aan mogelijkheden.
De Koekoeksklok is een groepsverblijf die zeer geschikt is voor gasten met een functiebeperking, gehandicapten, mindervaliden en zorggroepen.

Voor een algemene beschrijving van groepsaccommodatie de Koekoeksklok, kijkt u bij groepen.

Boeken