Luxe groepsaccommodatie
in het hart van Drenthe

De luxe groepsaccommodatie de Koekoeksklok ligt in het hart van Drenthe en is gebouwd in 1856. De boerderij is in 2007 volledig gerenoveerd met behoud van haar 19de eeuwse uitstraling. Comfortabel logeren op het Drentse platteland, is wat wij u bieden. De boerderij ligt aan een rustige dorpsstraat in het buurtschap Brunsting waar voornamelijk trekkers, buurtbewoners en dagjesmensen passeren. Vanuit de Koekoeksklok is het twee kilometer naar het dorp Beilen.

Kijkt u bij omgeving voor meer informatie over de ligging, bezienswaardigheden en tips voor leuke groepsuitjes.

“We zijn de hele week hartelijk ontvangen en geen vraag was teveel’

Zoover

De groepsaccommodatie en zijn directe omgeving

Op ongeveer twee kilometer afstand ligt het natuurgebied de Brunstingerplassen en richting Beilen ligt de Brunstingerplas waar gevist kan worden. Vanuit de Koekoeksklok kunt u, over een verharde weg, een rondje Brunsting lopen. Gedurende de wandel-, rolstoeltocht blijft de boerderij in zicht. De tocht duurt ongeveer drie kwartier en het is een ideaal parcour voor klootschieten.

De groepsaccommodatie ligt aan één van de vele knooppuntroutes die Drenthe rijk is. De fiets en de scootmobiel kunnen gestald worden in de grote schuur naast de boederij. Hierin zitten ook oplaadpunten. Om de boerderij ligt een mooie tuin met terrasjes en het uitzicht is fantastisch.

Boeken