Corona

Met elkaar op vakantie.
Vanaf 1 juli is het weer mogelijk om met elkaar weer gebruik te maken van een groepsaccommodatie. De accommodatie moet dan wel zodanig zijn ingericht, dat alle aanwezigen van 18 jaar of ouder te alle tijde 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Dat geldt niet voor hulpbehoevenden en hun begeleiders. (bron: Veiligheidsregio Drenthe)  De Koekoeksklok heeft vanwege deze eisen haar inrichting aangepast. Lees hierover in onze Corona-Protocol recreëren op 1,5 meter in de Koekoeksklok.

Nederland, en dus ook de Koekoeksklok en zijn omgeving, is niet  ‘op slot gezet’ door de rijksoverheid. Dat zou betekenen dat uw vakantie door kan gaan, maar gezien de maatregelen van de regering zal dit voor sommige groepen niet uitvoerbaar en ook niet wenselijk zijn. Gezien de uitzonderlijke situatie is het nu niet mogelijk om het aanbetaalde geld terug te storten.

In deze bijzondere tijd van een uitzonderlijke overmacht geldt de oude annuleringsregeling. U bent gehouden het bedrag te betalen dat volgens de oorspronkelijk overeenkomst, dus gerelateerd aan de oorspronkelijke datum van aankomst of datum van uitvoering van de overeenkomst, verschuldigd is. Er is geen herroepingsrecht bij het wijzigen van de boeking.