Corona Protocol

Wat is er mogelijk in de Koekoeksklok als we allemaal 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden.
De Koekoeksklok heeft 6 tweepersoonskamers met ieder een eigen badkamer. We hebben daarnaast nog 2 slaapkamers met een gedeelde badkamer. De bedden in al deze kamers kunnen desgewenst op ruime afstand van elkaar geplaatst worden.
In de gezamenlijke ruimte zijn 4 vierpersoonstafel geplaatst en 1 tweepersoonstafel. Hierdoor is het mogelijk voldoende ruimte te houden in de meeste situaties. Op de foto’s onderaan deze pagina kunt u een indruk krijgen hoe dat eruit ziet. Het is uw gezamenlijke verantwoording om afstand van elkaar te houden indien u niet tot 1 huishouden behoort en ouder bent dan 18 jaar. Op deze manier een hele mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten. Tijdens uw verblijf verschonen we elke dag het keukenlinnen en zorgen we voor desinfectie materiaal voor uw handen. Lees verder hierover in onze digitale flyer

Wij moeten als beheerder/verhuurder garanderen dat het mogelijk is te voldoen aan de corona maatregelen zoals o.a. de 1,5 meter regel. Het meubilair mag om deze reden niet verplaatsen worden. Maak met elkaar afspraken betreffende een vaste zitplaats in de gezamenlijke ruimte. Op de eerste etage hebben we ook gezorgd dat de banken en fauteuils op de juiste afstand staan. Daarnaast hebben we 4 plexiglasschermen in huis die op de vierpersoonstafels geplaatst kunnen worden (zie foto’s hieronder). Zo is het toch mogelijk om op gepaste afstand een spelletje met elkaar te spelen. U kunt maar met een beperkt aantal mensen in de keuken verblijven. Maak hier goede afspraken over en maak de keuken schoon na gebruik. De aanwezige trolleywagen kan voor een stuk gemak zorgen om de verplichte 1,5 meter te garanderen.

Verder blijven de standaard richtlijnen van kracht zoals: Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, Gebruik papieren zakdoekjes en was je handen regelmatig.

Voordat u aankomt bent u verplicht de gezondheidscheck te doen. Wij zullen een dag voor aankomst u, via mail, vragen deze check te doen. Hoe dit werkt kunt u vinden op covidtriage.nl

Gezondheidscheck

De uitkomst kunt u sturen naar info@dekoekoeksklok.nl

Hierbij de plattegrond en situatie foto’s van hoe wij de gezamenlijke ruimte, rekening houdend met de voorgeschreven afstand van 1 meter 50, voor u hebben ingericht (klik op onderstaande link):

Opstelling bij groep rekening houdend met 1,5 meter

Boeken