Welkom bij groepsaccommodatie De Koekoeksklok

Een onvergetelijk weekend met de hele familie of vriendenclub

De luxe groepsaccommodatie biedt plaats aan groepen van 16 tot 20 personen en is rolstoeltoegankelijk. Bij uitstek geschikt voor familie- of vriendenweekenden. Dit geldt ook als u of één van uw vakantiegenoten afhankelijk is van aanpassingen en/of verpleegkundige zorg. De beneden verdieping is volledig toegankelijk voor gasten die afhankelijk zijn van hun rolstoel.

De ideale groepsvakantie voor bewonersgroepen en groepen senioren

Groepsaccommodatie de Koekoeksklok is volledig toegerust op groepen met mensen die een lichamelijke beperking hebben. Naast een aangepaste begane grond, die volledig rolstoegankelijk is, bestaat tevens de mogelijkheid uw zorg te laten regelen.

Aangepaste vakantiewoning in Drenthe voor maximaal 5 personen

Beschut gelegen naast de groepsaccommodatie treft u een luxe vakantiewoning voor 1 tot 5 personen aan. De aangepaste vakantiewoning is rolstoeltoegankelijk en toegerust op een  eventuele zorgvraag. Uitermate geschikt voor senioren en mensen met een lichamelijke beperking. Ook te boeken in combinatie met de groepsaccommodatie.

Aangepaste vakantie voor senioren en mensen die een beperking hebben

Zit u in een rolstoel en krijgt u thuiszorg? Steeds meer mensen hebben naast de behoefte aan een aangepaste accommodatie, tevens behoefte aan zorg. Heeft u een zorgvraag en de wens om zelfstandig op vakantie te gaan? Dan bent u bij groepsaccommodatie en aangepaste vakantiewoning De Koekoeksklok aan het juiste adres. Hier kunt u genieten van een heerlijk onbezorgde vakantie op het mooie “Drentse Erf”.

[ssboost]